η λίμνη των λέξεων

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρία κακά γουρουνάκια που ποτέ μα ποτέ δεν μιλούσαν μεταξύ τους ,παρά μόνο μάλωναν. Κάποια μέρα στη Λουλουδοχαρουποχώρα έγινε δήμαρχος ο λύκος. Αποφάσισε να κάνει τη χώρα πιο όμορφη, πιο ζωντανή και με πιο πολλά λουλούδια. Καθώς βγήκαν τα τρία γουρουνάκια έξω, τους κόπηκε η χολή. Παντού, μα παντού, πράσινο γρασίδι, όμορφα λουλούδια και απέναντι από κάθε σπίτι ένα ζαχαροπλαστείο με πολλά γλειφιτζούρια και όμορφα κεκάκια. Πάει τότε ένα γουρουνάκι, ζητάει πέντε γλειφιτζούρια, τα παίρνει και πήγε σ`ένα χαμηλό σπιτάκι να γευματίσει μόνο του.

Διαβάστε περισσότερα: Τα τρία γουρουνάκια αλλιώς

Όλοι γνωρίζετε την ιστορία με τα τρία ΄΄καλά΄΄ γουρουνάκια και τον ΄΄κακό΄΄ λύκο,σωστά;Τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε το παραμύθι από την...ανάποδη!


Η ιστορία μας λοιπόν διαδραματίζεται στην Ιταλία.Όπως όλοι γνωρίζουμε η συγκεκριμένη χώρα είναι γνωστή και για τη Μαφία της. Μα θα μου πείτε, τι σχέση έχει η Μαφία με την ιστορία μας;Έχει και παραέχει,διότι τα γουρουνάκια μας είναι μέλη της μεγαλύτερης ομάδας μαφιόζων ολόκληρης της Ιταλίας.Αυτές τις μέρες ο αρχηγός της ομάδας τους έχει αναθέσει μια αποστολή...Θα πρέπει να ληστέψουν μια τράπεζα,στην οποία λένε πως υπάρχει το ποσό των 1.000.000.000 ευρώ!Τους είπε επίσης πως χρειάζονται τα χρήματα για να τα δώσουν στον Τζόρτζιο Μίο,ο οποίος έχει απαγάγει τον Μανόλο.Ο Μανόλο είνα ένας επιχειρηματίας που στο παρελθόν είχε ανακατευτεί σε μια από τις δουλειές της Μαφίας του Τζόρτζιο Μίο ,ενώ ήταν απεσταλμένος κατάσκοπος από την ομάδα Μαφίας που ήταν μέλη και γουρουνάκια και τα κατέστρεψε όλα.Όμως για να μην τα πολυλογώ, θα σας πω την πολύυυυυυ περιπετειώδη ιστορία αυτής της παρέας.

Διαβάστε περισσότερα: Τα τρία κακά γουρουνάκια και ο καλός λύκος

Ζούσε κάποτε ένα κάτασπρο κουνελάκι που το λέγανε Κίτι.Έμενε μαζί με τα δέκα αδελφάκια του σε ένα λιβάδι που δίπλα του υπήρχε ένα χωράφι όπου φύτρωναν καρρότα.Κάθε μέρα τα αδελφάκια πήγαιναν και έπαιρναν για να φάνε,λίγα όμως ώστε μην το καταλάβει ο κυρ Νίκος ο γεωργός. Ένα πρωί όμως, καθώς τα αδελφάκια πήγαιναν στο χωράφι βρήκαν ένα καλάθι με καρρότα.Έτρεξαν όλα εκτός από την Κίτι που είχε μια κακια διαίσθηση.Πράγματι τα αδελφάκια πιάστηκαν σε μια παγίδα που είχε στήσει ο γεωργός για να τα πιάσει.

Διαβάστε περισσότερα: Μια πινέζα, ένα κουνελάκι και ένας μικρός πρόσφυγας