Δρακοδεξαμενή

Σε μια πόλη μακρινή, μια πόλη μαγική, επτά φορές το χρόνο, αργά μέσα στη νύχτα, πέφτει μια βροχή διαφορετική. Μια βροχή που αποτελείται από χιλιάδες, εκατομμύρια σταγόνες ευτυχισμένου νερού. Σταγόνες με μόρια χαρούμενου υδρογόνου και ονειρεμένου οξυγόνου. Σταγόνες που μπορούν να διώξουν από το μυαλό τον μεγαλύτερο πόνο και να εξαφανίσουν από την καρδιά τη πιο βαθιά λύπη.


Κάθε φορά που πέφτει στη γη η βροχή της ευτυχίας, οι άνθρωποι βγαίνουν έξω στο δρόμο. Περπατούν στη βροχή χωρίς ομπρέλα και βρέχονται. Η ευτυχισμένη βροχή, μουσκεύει τα ρούχα τους και διαποτίζει όλο τους το σώμα. Τα κύτταρά τους, διψασμένα για ευτυχία, ρουφούν την κάθε σταγόνα. Άλλοι περπατούν αργά κοιτώντας τον ουρανό, άλλοι στέκονται ακίνητοι με κλειστά τα μάτια, άλλοι σωπαίνουν μαγεμένοι, άλλοι χαμογελούν και άλλοι χορεύουν ή τραγουδούν.
Όσο πιο πολύ βρέχονται, τόσο περισσότερο ευτυχισμένοι γίνονται και όσο πιο μούσκεμα γίνονται, τόσο περισσότερο κρατάει η ευτυχία τους. Γιατί αυτή η μαγική ευτυχία, κρατάει μέχρι να στεγνώσει και να εξατμιστεί και η τελευταία σταγόνα νερού πάνω στα ρούχα και στο σώμα τους.